Обяви

 

 


Съобщение за провеждане на обществено обсъждане на Доклад за екологична оценка към предварителния проект на Общ устройствен план на Община Сунгурларе

На основание чл.127, ал.1 от Закона за Устройство на територията и чл.21 от Наредбата за извършване на екологични оценки на планове и програми Община Сунгурларе, организира обществено обсъждане на Доклад по екологична оценка към предварителен проект на Общ устройствен план на Община Сунгурларе.

Обществено обсъждане ще се проведе на 18.09.2018 г. от 13:30 ч. в ритуалната зала на Общинска администрация – Сунгурларе, гр. Сунгурларе, ул.“Г.Димитров“№2.

ДЕО към предварителният проект на Общ устройствен план, както и предварителният проект на Общ устройствен план на Община Сунгурларе са на разположение на заинтересованите в сградата на общинска администрация Сунгурларе: гр. Сунгурларе, ул. “Г. Димитров“ №10, всеки работен ден от 08.00 до 17.00 часа, както и на интернет адрес: www.sungurlare.org. Лице за контакт: Ирена Ангелова – еколог, тел.за връзка: 0878915363.

Писмени становища, предложения и мнения по Доклада към предварителния проект на Общият устройствен план могат да се депозират в сградата на Община Сунгурларе, на факс 05571/5585 или на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 ПРИЛОЖЕНИЯ:

Доклад по екологична оценка към предварителен проект на Общ устройствен план на Община Сунгурларе

Общ устройствен план на Община Сунгурларе

Схема: Електропроводи

Схема: Зелена система

Схема: Транспортно-комуникационна система

Схема: Водоснабдяване

Предварителен проект