Обяви

,кампанията ще се проведе под мотото „ДА ПОЧИСТИМ РОДНОТО МЯСТО“

Общината ще осигури полиетиленови торби и ръкавици на всички, които ще се включат в пролетното почистване. Във всяко населено място жителите могат да се обръщат към кметовете и кметските наместници за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.

Всички, които ще подкрепят инициативата за почистване на общината е добре да спазват няколко основни препоръки: всички събрани битови отпадъци да бъдат изхвърлени в съдовете за смет, а когато те се запълнят да се използват чували, които след това да се поставят на удобно за извозване място; кастренето и орязването на клони да не се извършва безконтролно - подайте сигнал в Община Сунгурларе предварително къде се налага това; изрязаните клони трябва да се събират отделно на подходящи и удобни за извозване места.

Община Сунгурларе ще извозва събраните по време на почистването отпадъци, като за целта е необходимо да  се сигнализира на телефон 0878624451- Веселин Вълков.

Надяваме се, че с общи усилия ще предадем чист вид на нашата община, на нашите родни места,  за да посрещнем Великденските празниците с настроение.

 

     инж. Васил Панделиев
Кмет на Община Сунгурларе