Европейски съюз – Европейски структурни и инвестиционни фондове

 

„ENPORT BETA - ИНТЕГРИРАН ПОДХОД ЗА РАЗВИТИЕ НА УСТОЙЧИВ ТУРИЗЪМ В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ“

Административен договор № BG06RDNP001-19.335-0006
Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020

  Дизайнери от всички краища, покажете таланта си!

  СНЦ „МИГ КОТЕЛ, СУНГУРЛАРЕ И ВЪРБИЦА“  в партньорство с 8 МИГ-а от 4 държави търси млади и талантливи дизайнери (на възраст между 18-30 години), които да проектират лого за нашият проект за сътрудничество на име „EnportBeta – интегриран подход за развитие на устойчив туризъм в селските райони“.

  Резюме на проекта:
  Проектът EnportBeta има за цел да комбинира успешно селския туризъм и потенциалът на традиционната храна да създава тематични рецепти. Това е проект за транснационално сътрудничество, предназначен да интегрира няколко организации (МИГ) от различни страни с цел създаване и използване на рамка, която ще доведе до по-ефективно развитие на техните селски райони.

  Местни производители, доставчици на туристически услуги, представители на публичната администрация, но също така предприемачите и любителите на спорта и природата ще се възползват от обмена на добри практики.

  EnportBeta популяризира две концепции от това, което днес наричаме Бавното движение, а това са бавно ходене и бавна храна. Накратко, и двамата се застъпват за по-задълбочен подход към човешкия опит. Бавното пътуване е свързано с отнемане на време, за да се оцени опитът да бъдеш някъде различен и като цяло възприемане на по-обмислен подход за наслаждаване на пътуванията. Бавната храна буквално означава храна, която се произвежда или приготвя в съответствие с местната кулинария традиции, като обикновено се използват висококачествени местни съставки.

  Имайки предвид тези цели и концепции, Ние ви молим да създадете лого, което преди всичко се застъпва за какво се застъпват обикновено проектите EnportBeta. Ние сме отворени за вашите предложения и сме развълнувани да работим заедно за по-добро европейско интегрирано бъдеще на селските райони!

  Победителят ще участва в учебно пътуване в Италия, Румъния, България или Франция!

  Журито ще бъде съставено от 18 членове (по 2 от всеки партньор, участващ в проекта).

  Начален краен срок за кандидатстване: 31.04.2021

  Изпратете молбата си тук: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

  Пожелаваме ви късмет! До следващи мисии, бъдете креативни и останете екологични!

  Най-добри пожелания!