Сунгурларе получи подарък три електронни часовника от община Османгази

Община Сунгурларе получи специален подарък от община Османгази, провинция Бурса, Турция. Сунгурларе вече има три електронни табла показващи часа и градусите в града. Кметът д-р Георги Кенов благодари на заместник кметовете Юнуз Шахин, Халил Дюнер и техния екип за новите технологии, които ще бъдат ежедневна помощ на всички граждани и гости на град Сунгурларе.

Трите електронни часовници ще бъдат поставени на видими места в града. Монтажът на най-новата технология започна и вече първият часовник е поставен върху сградата, където се помещава общинския съвет и част от администрацията. Следва поставяне на другите два часовника върху сградата на общината и центъра.

„Благодаря от името на гражданите на Сунгурларе за изключителния подарък от Османгази. Електронните часовници ще бъдат от голяма полза за града не само, че са ново поколение технология, но и носят духа на промяната. Надяваме се да продължим да си сътрудничим с община Османгази в бъдещи проекти” каза кметът д-р Георги Кенов.

Делегацията от Турция успя да посети основни обекти в гр.Сунгурларе, да разгледа централната част, читалището и се срещна с многократният шампион на България по маратон и планинско бягане Шабан Мустафа.